„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Дамите от тези зодии направо подлудяват мъжете! Ето кои са те!

11.01.2017 | 16:10
13307 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Никой не може да оспори уникалната способност на някои дами да завъртят глават на всеки един представител на силния пол. Каква е тактиката им, никой не знае. Едно е сигурно, това им качетсво определено им е вродено, пише ПИК.

Advertisement:
Advertisement:

Жените Телци привидно са кротки, но това не означава, че не са опасни. Те спокойно могат да вгорчат живота на свеки мъж. В самото начало скъсяват дистанцията и разкриват всичко за себе си, но като видят, че нещата се задълбочават, вратата се затваря. Всеки, който се е насочил към дама от този знак, трябва да знае, че ще му трябва много време и търпение, за да я направи своя.

Изкусителните Деви могат да унищожат всичко след себе си. Ако не сте способни на ожесточени битки, не се захващайте с тях. Те са умни, красиви и знаят как да накарат всеки да изпълнява прищевките им.

Дамите Скорпиони,пък, знаяк какво искат и как да го постигнат. Действат почти незабележимо. Проявяват силен интерес към противоположния пол, но го губят в момента, в който им отговорят.

Може да Ви отнеме много време да тичате по дама Скорпион.

© ПИК
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още