„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Да загинеш заради едното селфи.. Две потресаващи истории!

04.11.2015 | 18:55
5503 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има човек, който не би се съгласил, че в днешно време селфито се е превърнало дори в болест за някои хора. А да не говорим, че редица специалисти доказаха, че това е вид психична болест. Но да рискуваш и дори загубиш живота си заради едното селфи май е малко прекалено.. 

Advertisement:
Advertisement:

В тези две истории ще Ви разкрием как един младеж за малко не загуби живота си, само за да си направи интересно селфи за соцалните мрежи. А друг, пък, направо се самоуби в буквалния смисъл по погрешка, колкото и странно да Ви звучи това. 

Американецът Алекс Гомес решил да си направи атрактивно селфи с гърмяща змия, която намерил в двора на дома си. Той решил, че ще улови влечугото, ще си го увие на врата и ще се щракне няколко пъти. Но змията не била на това мнение и ухапала мъжа по пръста. За щастие,  Алекс бил наясно, че този вид змии е опасен и веднага потърсил медицинска помощ. А в болницата лекарите едва го спасили.

Не такъв завършек, обаче, имаше подобна ситуация отново в щатите, писаха колегите от lifebg.net.

Не отдавна 19-годишния Дилиън Смит буквално се самоуби по невнимание, след като решил да си направи селфи с пистолет в ръка. Докато се щракал със смартфона си, обаче, момчето по невнимание дръпнало спусъка и се простреляло в гърлото, от което последвала смърт. Така че, бъдете внимателни когато си правите селфита в бъдеще и най-вече мислете дали селфито, което искате да си направите не застрашава животът Ви по някакъв начин. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още