„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Чудо, което не вещае нищо добро, се случи в Русия точно в навечерието на Коледа..

28.12.2015 | 22:04
8990 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Точно вечерта преди Рождество Христово руските медии изригнаха с новината, че 59 икони в Чуркинския манастир в Русия са проплакали. На няколко пъти дори бяха показвани снимки и клипчета, на които наистина се вижда как иконите плачат, а според един от монасите- Митрофан, това не вещае нищо добро.

Advertisement:
Advertisement:

Чудото започнало още през юни месец на 2015 година, когато иконата на „Свети царски мъченици“  проплака. Мирото от всички 59 проплакали икони е било събрано и предадено на църква в град Казан, където да помогне за лечение на различни болести на вярващите. Това предадоха колегите от delo.bg.

Според монах Митрофан, това че толкова много икони са проплакали именно в навечерието на Коледа не вещае нищо добро. Смята се, че икони плачат само там, където хората са спрели да вярват в Бог или страшно са се обезверили. Проплакалите икони предупреждавали, че идва период на сериозни изпитания, в които ще се разбере кой наистина вярва или не вярва в Спасителя. А подобно явление до сега не е било регистрирано...

 

© delo.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още