„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Чудо! Жена забременя 2 пъти за 10 дена с близнаци! Вижте как!

23.11.2016 | 05:58
20217 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Австралийка изуми медиците. Преди време й казали, че вероятно никога няма да може да има деца, но тя разби прогнозите им на пух и прах като роди близнаци. И това е само едното чудо, защото  тези близнаци са били заченати през 10 дни, информира Блиц.

Advertisement:
Advertisement:

Кейт Хил е била лекувана заради синдром на поликистозни яйчници. Това състояние не позволява яйцеклетките да се формират правилно. След направения преглед, лекарите са категорични, че близнаците са заченати по различно време. Това е изключително рядък случай- да забременее отново малко след като веднъж се е случило.

Обикновено близнаците се оформят от две яйцеклетки в една жена едновременно. Изключителна рядкост е близнаците да са от една клетка. Според лекарите Кейт е забременяла два пъти в различно време, въпреки, че със съпругът й направили само един опит точно в подходящия период.

Рядко се случва и да се създаде нова клетка след зачеване. Кейт ражда преди 10 месеца 2 близначки с различно тегло, размер и развитие. А в света има известни само 10 подобни случая.

 
© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още