„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Чудите се какъв съпруг ще бъде той? Зодията го издава! Вижте! /2 част/

03.02.2017 | 17:45
9169 четения
174 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ето и останалите представители на зодиака какви съпрузи биха били.

Везни

Мъжът Везни може да бъде изключително романтичен. Води го Венера, планетата на любовта. Няма да сгрешите, ако изборът ви попадне на него. Мъжете Везни се стремят всячески да създават хармония, ще ви предложат уникален любовен живот. Бъдете напълно сигурна, че той ще ви обича безрезервно, информира Актуално.

Advertisement:
Advertisement:

Скорпион

Мъжете Скорпиони се ръководят от максимата „Всичко или нищо“, което значи, че един път влязъл във връзка с вас, ще ви остане верен до гроб. Едва след као се свърже с вас, можете да усетите истинската му страст.

Стрелец

Мъжът Стрелец е авантюрист. Опредлено няма да скучаете с него. Винаги ще има нещо интересно, което ще иска да сподели с вас.

Козирог

Мъжът Козирог е изключително отговорен. Винаги е стъпил здраво на краката си, практичен и с мисъл за бъдещето. Той ще ви даде една сигурна и стабилна връзка.

Водолей

Мъжете Водолеи непрекъснато имат нужда от любов и са доста независими. Неговата мисия е да направи света по- добро място за живеене. Ще трябва да се примирите, че няма да сте единственото му забавление.

Риби

Мъжете от тази зодия са страстни и интуитивни. Мъжът Риби ще ви дари с огромна и страстна любов. Всичко край вас ще бъде облечено в романтика.  

© actualno.com
Advertisement:
174 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още