„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Част I! Вижте кои са 7-те неща, които никоя дама не трябва да прави в никакъв случай!

23.08.2015 | 14:19
2716 четения
44 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вероятността този материал да Ви подразни не е никак малка. Въпреки  това, единствената му цел е да Ви послужи за добро! Решихме да Ви представим няколко елементарни неща, които една истинска жена никога и при никакви обстоятелства не трябва да прави! За съжаление, обаче ги виждаме навсякъде около нас, при това всеки ден...

Advertisement:
Advertisement:

1.       Безкрайната злоупотреба със солариума!!!

Тенът е нещо хубаво, но през лятото. Да изглеждаш, като препечена филийка през зимата е меко казано странно, да не кажем грозно. Въпреки това, тази „тен мания” изглежда няма намерение да спира...

Малък съвет: Ако сте от почитателите на целогодишният тен искаме само да Ви напомним, че кисненето в солариума и препичането до безкрай през лятото имат доста неблагоприятен, сбръчкващ и изсъхващ ефект върху кожата!!!!

2.       Грим, като за карнавал!!!

В това да подчертаеш красивите си черти няма нищо лошо. Да изливаш върху лицето си по една кофа грим всеки ден, обаче далеч не значи това. Ясно е, че основната цел на гримът е да Ви направи по-красиви. Но! Ако красотата Ви може да се измие с мокра кърпичка, тя не е нищо повече от нагла измама, смятат от !

Малък съвет: Все някой, някога ще трябва да Ви види без грим. Освен ако не искате този човек да се почувства най-долно излъган, престанете да си рисувате второ лице!

3.       Подлагането на веждите на какви ли не зверства!!!

Къде точно е логиката в това първо да си оскубеш веждите, а после да ги нарисуваш отново?! Или другата крайност – да ходиш все едно си роднина на Буги Барабата?! Веждите трябва леко да се оформят, а не да се отглеждат, като своеобразни храсти или напълно да се изкореняват, като плевели!!!

Малък съвет: Гледайте на веждите си, като на брат и сестра – колкото и да се обичат не им давайте да се пипат!!!

© dama.bg
Advertisement:
44 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още