„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Бургаската прокуратура се споразумя с дилър на забранени вещества и му наложи най-ниската присъда!

20.08.2015 | 14:27
1664 четения
51 споделяния
Facebook Share Twitter Share

На 15 август, полицията в Бургас залови дилърът на забранени наркотични вещества- Цветомир Иванов.

Advertisement:
Advertisement:

Бургазлията бе заловен от полицията, докато продаваше на един от клиентите си високорисковото наркотично вещество- метамфетамин. След това бе проведена спецакция, която да извърши обиск на дома на Цветомир. А по време на акцията в дома му бяха открити още наркотични вещества, приготвени за продажба- амфетамини и метамфетамини на стойност около 150 лева, предадоха колегите от Flagman.bg.

Цветомър бе задържан, а срещу него бе образувано досъдебно производство. Понеже Цветомир е признал цялата си вина, обаче, и е поискал случаят му да се гледа по бързата процедура, до сега не е бил съден и няма предишни груби нарушения на закона у нас, Бургаската прокуратура реши да го накаже само с 1 година лишаване от свобода при първоначален строг режим и 2 500 лева парична глоба за продажбата на синтетичните опиати. Според прокуратурата в Бургас, присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване, а наказателното производство бе прекратено. Предметът на престъплението е бил унищожен и актът е окончателен.

Според много хора, тази присъда, поставена на дилър на наркотични вещества, е повече от абсурдна, защото Цветомир буквално се бил споразумял с прокуратурата в Бургас. Случаят, обаче вече е приключен, а на Цветомир му предстои да прекара една година в затвора, след което отново да бъде пуснат на свобода.

© Flagman.bg
Advertisement:
51 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още