„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Брутално! Мъж прегази няколко малки кученца пред очите на жени и деца!

26.08.2015 | 12:14
2193 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За поредната проява на особено голяма жестокост над беззащитни животинки, до медиите сигнализира Валентина Николова от Перник!

Advertisement:
Advertisement:

В писмо до медиите жената описа, как наскоро е станала неволен свидетел на проявена особено голяма жестокост над кученца в града, в който живее. Тя и още няколко жени с децата си се намирали в района на бившата стоматология в квартал „Иван Пашов“ в Перник. Както жените си говорили, а децата играели, обаче изведнъж се появил забързан шофьор на автомобил. Наглият водач се качил на тревната площадка, където се намирали няколко малки кученца и започнал умишлено да върти с колата в кръг и да ги гази.

След като видели как гази безскрупулно горките кученца, децата и жените се разпищели от ужас, а шофьорът отпрашил с мръсна газ по пътя си. От ужаса, който са преживели децата започнали да плачат, а жените дори не успели да запомнят номера на колата, за да бъде издирен извергът.

Валентина разкрива още, че това не е първият случай на проявена подобна жестокост на животни в града. Наскоро тя, лично, видяла как шофьор прегазва нарочно бездомно куче, което щъкало в района на блока, в който живее. Кучето било много кротко, а хората от целия блок били свикнали с него. Някои дори го хранили. Но неизвестен до момента шофьор, един ден, видял кучето, засилил возилото си и нарочно го прегазил, писаха от Struma.bg..

 Що за хора са това?! 

© Struma.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още