„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Бременна в 8-я месец манекенка побърка социалните мрежи с формите си!

08.03.2016 | 19:25
48656 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Почти всяка жена свързва бременността с качване на много килограми, поглъщане на голямо количество храна и усилени тренировки след раждането, за да си върне старата форма. Тази бъдеща майка, обаче, сложи всички жени, които се утешават, че по време на бременността пълнеят от плода и се отпускат, в малкия си джоб. 

Advertisement:
Advertisement:

Тя се казва Шантел Дънкан и в бременна в 8-я месец. До преди да забременее е била манекенка, а по време на бременността не спира да тренира, въпреки че много жени я осъждат за това. Под фотосите, на които Шантел демонстрира уникални форми, често се срещат коментари, че не е добре, че ще навреди на бебето, че застрашава здравето и живота на плода и т.н., но на тях манекенката отговаря, че според лекаря ѝ, бебето се развива перфектно, напълно здраво е и, че тя може да си тренира спокойно, след като се чувства добре. 

Разбира се, не при всяка жена бременността протича по този начин, но е факт, че при Шантел спортът не ѝ вреди по никакъв начин, дори в 8-я месец от бременността, разкриват колегите от lifebg.net.

На снимките в галерията ни можете да видите колко добре изглежда бъдещата майка и да се убедите, че дори и в предпоследния месец от бременността, тя има плочки на корема. 

Удивително! 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още