„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Браво на това момиче! Влезе в огъня, за да спаси братята и сестрите си! Вижте още!

18.02.2017 | 17:25
9365 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не всяко семейство може да се похвали с охолен начин на живот. Има и такива, които непрекъснато трябва да се борят с живота, за да оцелеят и да успеят да изхранят децата си. Подобна е и съдбата на семейство Первухини от село Тетеревино, Русия.

Advertisement:
Advertisement:

Майката отишла в гората за дърва за печката и оставила 6-те си деца сами в къщата. Поръчала на Юля- 10 годишната дъщеря да се грижи за останалите докато се върне.

Докато си играели в едната стая, едно от децата извикало, че има пожар. Децата, залисани в игри, не били забелязали, че половината от къщата вече горяла. Настанала паника, децата започнали да се крият от пушека под леглата, а Юля се опитвала да изгаси пламъка. Когато пожарът обхванал и входа на къщата, Юля разбрала, че няма да може да се справи със ситуацията. Тя извикала всички братчета и сестрички около себе си, уверила се, че всички са добре, счупила прозореца, изхвърлила през него одеяло и яке, след което започнала да изхвърля навън едно по едно малките деца. Успяла да даде на съседа и най- малкото си братче и загубила съзнание.

Съвзела се при съседите и трескаво броила няколко пъти децата да не е забравила някое в изгорялата къща. Оказало се, че Юля била обгазена и била настанена в болница. Семейството останало без дом и за момента са приютени от роднини. Администрацията на селото обещала също да помогне. 

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още