„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Браво! Българска създаде първата здравословна кухня за деца в Англия!

26.11.2015 | 18:16
3497 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

През 2012 година, Деси Колева и бизнес партньорката ѝ- Никола Дейвис, решават да отворят първата кетеринг компания за здравословна храна в Англия.

Advertisement:
Advertisement:

Когато пристигнала в Англия, Деси била потресена от храната, която се предлага масово. Там храната често била внос и почти нямала никакъв вкус. Само на външен вид изглеждала вкусна. А да не говорим, че масово хората се хранили с "Fast food". Не след дълго Деси разбрала и, че всяко 4 от 10 деца страда от наднормено тегло преди да е навършило 11 години, което направо я шокирало. 

Точно през 2012 година Колева се опитвала ѝ да забременее, но се притеснявала, че в Англия няма да има с какво да храни детето си, освен с вредни храни, защото там просто никой не произвежда органични храни, които да са хранителни и полезни. А тя била свикнала именно на такива. И за това и хрумнала идеята да създаде свой бизнес, който да е свързан именно със здравословни храни, собствено производство на зеленчуци и прочие. А в бизнеса се включила и Никола Дейвис. 

Не след дълго бизнесът на двете дами се разраснал, а малко след основаването на "Kiddichef" в Бирмингам, фирмата започнала да предлага и доставка на здравословна храна до дома, специално за родителите и децата им, които нямат достатъчно време, за да готвят вкъщи. 

Самата Дейвис споделя, че е убедена в твърдението си, че хората искат да се хранят здравословно, но просто има недостиг на такъв тип храна на пазара и за това наблягат на вредните храни, разкриват колегите от lifebg.net. A бизнесът на двете дами продължава да се разраства с доста бързи темпове. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още