„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Браво! Америка посвети уникално видео на Благой Иванов-Багата!

09.10.2015 | 19:38
3231 четения
235 споделяния
Facebook Share Twitter Share

България е велика страна, която е раждала, ражда и ще продължава да ражда велики герои, актьори, спортисти и какви ли не други таланти. А един от тях е и Благой Иванов- Багата!

Advertisement:
Advertisement:

Той е един наистина велик българин и голям спортист, който доказа, че заслужава уважението на всички ни. И очевидно не само ние сме забелязали колко е добър той, а и американците. И точно за това Америка реши да направи клип, посветен на Багата, в който се разказват най-големите му победи и спортни подвизи. Но във видеото се разказва и за един от най-тежките периоди на спортиста- момента, в който той бе наръган и прекарва почти 40 дни в кома. А лечението му бе над 3 месеца. 

Тъжното в случая е, че Америка направиха такъв уникален клип за един български спортист, а в собствената ни страна повечето хора го знаят като бившият приятел на една плеймейтка- Златка Димитрова, отколкото като талантливия ни спортист и световен шампион по самбо.

Когато за първи път Багата се появи пред камерите у нас, той буквално не приличаше на човек след проведено тримесечно лечение. А авторите на американското видео за Багата показват изключително голямо уважение към нашия боец. Чест, която малко българи са си заслужили в чужбина. 

Изгледайте видеото и се гордейте, че сте българи, посъветваха колегите от bgkef.com. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
235 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още