„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Болно от рак момиченце показа най-трогателното сбогуване с Пантелис Пантелидис!

27.02.2016 | 14:33
10124 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Гръцкият изпълнител Пантелис Пантелидис си отиде от този свят напълно неочаквано! Младият мъж загина при зверска катастрофа едва на 33-годишна възраст.

Advertisement:
Advertisement:

Хиляди фенове на изпълнителя останаха шокирани от новина за неговата кончина. И докато медиите подставят под въпрос дали наистина смъртта на певеца е била нещастен случай, почитателите на Пантелис скърбят. За рекордно кратко време, след обявяването на трагедията интернет потребителите заляха  онлайн пространството със своите спомени за него, разказват от zajenata.bg.

Всеки изразява мъката си по различен начин – някои публикуваха негови песни, други му посвещаваха последни думи, а трети качваха негови снимки. Едно последно сбогом, обаче успя да се открои сред останалите. Един от почитателите на Пантелис качи негова снимка в социалната мрежа, на която изпълнителя прегръща малко момиченце болно от рак. В допълнение към кадъра, почитателят на Пантелидис написа, че музиката може да е въпрос на вкус, но не и човечността.

Каква е историята, която се крие зад снимката, за сега не е ясно. Този фотос, обаче прикова вниманието на всички в онлайн пространството и се превърна в истинска фурор! Според мнозина, това е най-трогателното последно сбогом, което някой си взема с Пантелис. А, самият кадър показва, че освен страхотен изпълнител Пантелидис е бил и един невероятен човек!

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още