„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Безобразие! Руски сайтове "погребаха" Алла Пугачова!

13.07.2015 | 16:18
1748 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Скандалната и ЛЪЖЛИВА новина бе разпространена в няколко руски сайта на 12 юли 2015 година. Именно тогава сайтове на мними медии в Русия разпространиха ужасната и за много хора шокираща новина, че Алла Пугачова е починала.

Advertisement:
Advertisement:

Според лъжливата информация, кралицата на руската естрада се е споминала, заради тежко сърдечно заболяване, което е лекувала от доста време. Преди руските медии да гръмнат с новината, пък се пишеше, че Пугачова последно време не е добре със здравето, често получава припадъци, бледа е, диша трудно и прочие. Самата певица, обаче НИКОГА не потвърди тези слухове. А  какво накара неустановения до момента сайт, от който тръгна клюката, че Пугачова е починала, да обяви подобна новина, за сега не е ясно. А според някои, жълт сайт е разпространил невярната новина, а останалите медии в Русия просто са пренаписали статията, без да проверят дали информацията е вярна и от там е гръмнал скандала.

Факт е, че и у нас сайт за онлайн търговия преди време прибегна до същите методи, за да си докара популярност. Тогава въпросният първоизточник "погреба" Цветелина Янева, Анелия, Азис, Емануела и още няколко родни известни личности, а след това изтри новините, за да не могат да бъдат съдени. Някои от обявените за починали звезди, обаче успяха да снимат въпросната статия, в която ги обявяват за мъртви и бяха категорични, че ще си търсят правата в съда. Какво се случи след това, обаче, за сега не е ясно, коментираха колегите от Skandalno.net.

Не се знае и дали самата Алла е решила да съди авторите на новината, че се е споминала.

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още