„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Безобразие! Нагъл шофьор напсува на майка възрастна жена и добави: "Саката работа"!

01.09.2015 | 17:11
3678 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

С такова безобразно държание нагъл шофьор на автобус от "Градския транспорт" в Пловдив изумил пътниците.

Advertisement:
Advertisement:

Сигнал до news.plovdiv24.bg подал възмутен пътник в същия автобус, който останал повече от потресен от отношението на шофьора. Случката се разиграла на 1 септември 2015 година, на спирката в подлеза на "Гладстон", около 8 часа и 3-4 минути, в Пловдив. Шофьорът карал автобус от линията 66 в посока Тракия за Центъра.

През цялото време шофьорът спирал на която си спирка иска и отварял задната врата изключително бързо. В рейса се качила възрастна жена, която едва ходила и не след дълго тръгнала да слиза на една от следващите спирки. Шофьорът, обаче решил, че отново ще затвори вратата страшно бързо и жената буквално скочила от автобуса, за да не я затиснат вратите. А, когато водачът на рейса видял в огледалото, че за малко не е затиснал жената с вратите на автобуса, я напсувал със страшно грозна обида, в която включил и майката на женицата, и добавил едно "Саката работа!".

Това поведение на шофьора възмутило всички останали пътници в рейса, но според човека, подал сигнал до медиите, на такива хора не си струва да им бъде правена забележка. За това възмутения пътник преценил, че е по-добре да подаде сигнал в медиите, от където да го предадат на фирмата, за която работи наглия шофьор и той да си получи заслуженото.

За сега се знае само, че сигналът е бил предаден на фирмата-превозвач, но няма повече подробности по случая.

© news.plovdiv24
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още