„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

България плаче! 29-годишната Нина загуби битката с рака!

21.11.2015 | 14:08
54009 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Цяла България плаче, потресена от поредната загуба на млад човек, в началото на живота си!

Advertisement:
Advertisement:

Нейното име  е Нина. Тя е на 29 години и е родом от морския град Бургас. Нина, обаче никога повече няма да се усмихне на близките си, няма да създаде семейство и няма да остарее, обградена от много деца и внуци.

Това младо момиче, в началото на житейският си път, е поредната жертва на бичът на модерните времена – ракът. Нина имаше тумор на кръвоносните съдове и лимфата. Тази диагноза и бе поставена от специалисти в клиника, в град Истанбул. Там, младото момиче се лекуваше с месеци. После, тя продължи лечението си в дома си, в Бургас, след това в онкодиспансера. Последните две седмици от живота си, Нина прекара в клиника, намираща се в град Пловдив.

Именно там,  младото момиче е издъхнало. Новината бе оповестена от близките ѝ, предават от lifebg.net. Същите тези хора, преди време разчувстваха цялата страна с призива си да се помогне за лечението на Нина. Хиляди хора се разчувстваха от съдбата на момичето и се включиха в кампанията за събиране на средства за нейното лечение. За съжаление, въпреки това Нина си отиде от този свят...

Нина бе транспортирана до родният си град Бургас, където близките и си взеха последно сбогом с нея на 20.11.2015г.

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още