„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Бъдете внимателни! Родните роми измислиха нова схема да изкарат пари по магистралите!

22.08.2015 | 21:54
18502 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Нова, особено хитра измама дебна българите по родните магистрали! Схемата е уникално замислена и може да проработи без проблем, особено ако жертвите се окажат наивни или алчни!

Advertisement:
Advertisement:

Схемата бе разкрита от нашенец, който за изключително кратко време е успял да попадне на нея цели два пъти – един път на магистрала „Струма” и после на магистрала „Тракия”. Измамата е изключително проста – в аварийната лента на магистралата, с включени аварийни светлини, се движи изключително скъп автомобил от последен модел. Водачът на автомобила, пък ръкомаха за помощ.

Освен него, в колата се возят още четирима или петима души от ромски произход. Те обясняват, че са мастити бизнесмени, направо милионери. Имали страшно много пари, но били обрани в български хотел и не можели да се приберат в съседна Турция. Всичко това, на ужасно развален английски език. Мнимите милионери твърдят, че за да стигнат до домовете си, им трябват български пари, предават от pik.bg.

Интересното е, че те не просят, а предлагат различни неща в замяна – златни пръстени, телефони и какво ли още не. За тях първо искат 500 лева, но после започва пазаренето и накрая сумата се смъква до „колкото имаш”. По време на целият разговор, измамниците непрестанно обясняват колко са богати, подават фалшиви бизнес картички и твърдят, че са германски бизнесмени.

По-наивните или алчни хора веднага биха се вързали на новата схема, защото за парите мошениците оставят залог. Последният, пък изглежда напълно реален. В наши дни, обаче има толкова добри фалшификати на всичко, че човек трудно би ги разпознал, особено в екстремна обстановка и за кратко време!

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още