„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ако това нещо съществуваше и у нас всички жени щяха да имат перфектни тела!

20.01.2016 | 18:52
7954 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Търговските марки за минерални води никога не са претендирали, че влагат кой знае колко средства и креативност в рекламите на продуктите си. Както всяко правило, обаче и това си има изключение, и това бе доказано от компанията за френска минерална вода "Contrex". Те определено успяха да рекламират продукта си по уникален начин и си личи, че са вкарали доста идея и финанси в проекта. 

Advertisement:
Advertisement:

Рекламното видео можете да видите по-долу, а идеята му е наистина уникална- прожектиране на изображения върху сграда. Всичко се захранва от велоаргометри, които пък се задвижват от нищо неподозиращи дами. И така, докато приключи прожектирането дамите бяха изгорили по 2000 калории, без дори да се усетят, а след това опитаха и водата, която бе оставена до всеки велоаргометър, защото бяха уморени. А рекламата бе видяна от стотици хора наоколо, пишат от bgkef.com.

Определено идеята на рекламата е уникална, защото подтиква хем към спорт, хем да се пие вода, хем забавна. Представете си у нас колко дами биха започнали да тренират, ако имаше нещо подобно. А за децата да не говорим, ако им се прожектира анимация, например. 

Уникално! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още