„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

45-годишна жена роди в домашни условия! Заплашват да ѝ вземат детето!

27.05.2016 | 13:11
4842 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

45-годишна софиянка  е в паника, защото може да загуби детето си.

Тя спешно си търси дом, ако не успее да се приюти някъде „Закрила на детето” ще й отнемат бебето, което е само на няколко дни.

От pik.bg разказват историята на една изстрадала майка.

Advertisement:
Advertisement:

Майката не може да си вдигне главата от срам. Родила е на 45 години от мъж, който я изоставил преди раждането. До последния момент тя не е знаела, че е бременна, защото е имала редовна менструация. Качването на килограми е отдавала на факта, че навлиза в период характерен за тази възраст.

Ражда съвсем сама в дома на възрастни хора, на който е помагала. В този дом е имала и стая в която е живеела, точно там и сама изражда детето. Едва успява да се обади на Бърза помощ. Когато пристига екипа, само прерязва пъпната връв. Родилката изпитва срам и унижение, умира от студ. Когато идва социален работник, някой й подава одеало. Поради стреса, на който е подложена, казва че се отказва от новороденото си момченце. Някой от екипа й предлага хапче за спиране на кърмата, но не се отчита стреса и агонията, която изпитва жената.

Процедурата за отнемане на детето от майката е задвижена веднага. Идват от Агенцията по закрила на детето. На следващия ден, родилката отива тайно да види детето си и съжалява за казаното от самата себе си. Решава да си вземе детето. Сега разполага само с две седмици да си намери жилище за пребиваване и да предостави адреса му на Агенцията, и да се прекрати процедурата.

Момченцето се казва Ники. Семейството на възрастните хора, за които майката се е грижела, вече не са съгласни тя да остена в дома им.  Ако някой има желание и възможност да помогне на малкия Ники и майка му нека се свърже с Фейсбук страницата „Търсим се”. Администраторите на страницата споделят, че ще съберат пари, за да подпомогнат жената да си устрои своята така мечтана „Шарена къща”.  

 

 

 

© ПИК
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още