„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

2. Женската мания към платформите и как станах собственичка на най-яките дамски обувки!

04.12.2017 | 23:12
3257 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не знам за другите жени, но аз много си падам по обувките с платформи. Може би дори ги обичам повече от токчетата, колкото и съблазнителни да са те. Когато някой заговори за модерни дамски обувки, в представата ми винаги се появяват хубави платформи.

Може да е дори с 2-3 сантиметра по-дебела от нормално, но просто подметката ми трябва да е масивна. По-удобни са ми от токчетата, защото повдигат крака равномерно, а не само задната му част. Разбира се обичам и по-разчупените платформи, които са на няколко части в комбинация с ток.

Advertisement:
Advertisement:

Може би пристрастието ми към тези обувки е породено и от факта, че съм доста ниска, но да кажем, че това е просто знак от съдбата – ха-ха!

Любопитен факт е, че този тип обувки са голяма част от живота на различни култури в различни периоди. Известно е, че са ползвани през 15-ти век във Венеция, за да не се мокрят краката на хората по наводнените павета. От 70-те години отново стават много популярни, като в един момент са хит дори и сред мъжете, но в крайна сметка се обособяват като женска обувка.

Преди около седмица реших, че е дошъл моментът да си купя нови дамски обувки онлайн и сами може да се досетите какъв тип са те. Бях попаднала на страницата на Бутик „Арена“ във Фейсбук, която е огромна и периодично виждах техни нови модели.

Имат всякакви обувки, за всякакви сезони, на всякакви цени, във всякакви цветове, във всякаква номерация. Това се оказа раят на обувките за мен.

Реших, че е време да разгледам малко по-подробно и влязох. Не знам дали минаха и 10 минути и вече си бях избрала. Един  модел се открои в очите ми – платформите GRACE в бял цвят.

Екстравагантни, за по-топло време, с платформа от цели 12 сантиметра. Имат и много сладурски цип. Веднага се обадих на посочения телефон и се остана очарована от консултанта, който обърна внимание на всичките ми питания. Веднага поръчах обувките и когато пристигнаха… О, БОЖЕ! Бяха невероятни! Сега чакам да дойде топлото време, за да ги разходя!

Етикети:
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още