„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

16-годишни тийнейджъри показаха колко лесно се свалят момичета само с една кола!

28.02.2016 | 20:25
34838 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Как реагират жените при вида на една особено скъпа кола и поканата да се повозят в нея? Отговорът на този въпрос може да предизвика горещи спорове. Трима 16-годишни тийнеджъри, обаче се заемат да му дадат нагледен, записан със скрита камера отговор.

Advertisement:
Advertisement:

Тримата младежи вземат една скъпа кола и се позиционират с нея на оживена улица. Покрай автомобила минават много хора и всички ги заглеждат. Целта на момчетата, обаче са красивите момичета.

За това всяко хубаво момиче, минало покрай колата бива спирано, заговаряно и след това канено да се повози в нея. Някои от девойките веднага се мятат на пасажерското място, без да чакат втора покана. Други, обаче бяха доста по-неуверени в началото на разговора с момчетата. В крайна сметка, обаче и те се съгласиха да се повозят в красивата скъпа кола, коментират колегите от bgkef.com.

Ако не вярвате може да се убедите в това със собствените си очи, като изгледате кадрите от този интересен, социален експеримент!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още