„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Мъж се простреля в главата след битов скандал! Вижте още по темата!

18.07.2015 | 14:36
5608 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Жестока драма потресе цялата столица София! В един от най-елитните квартали на града „Лозенец” се разигра ужасяваща случка!

Advertisement:
Advertisement:

Мъж на възраст от 45 години се простреля в главата!!!

Човекът сам насочил оръжието към себе си и натиснал спусъка, след приятелско събиране полято с алкохол. Човекът е в тежко състояние и е транспортиран в спешният център на болница „Пирогов”, предават от сайта pik.bg. За сега е рано да се правят прогнози дали той ще оцелее или не, смятат медиците и отказват конкретни подробности за състоянието на прострелялият се.

Мъжът отишъл на гости на свои приятели, в квартал „Лозенец” на 13.07.2015г., около 11 часа вечерта. Компанията си изкарвала весело и всичко било наред, разкрива домакинът. На следващият ден купонът продължил с пълна сила. В часовете на късният следобед, на 14.07.2015г. към веселата компания се присъединила и една жена. Не е ясно каква е нейната връзка с прострелялият се мъж, но двамата си спретнали скандал.

Домакинът, в чиито дом се е разиграла ужасяващата случка разкрива, че в един момент, по време на караницата, гостът му извадил законно притежаван револвер, насочил го към главата си и натиснал спусъкът!!!

Междувременно, полицията започна разследване на привидно битовата драма. Униформените извършват огледи на мястото на инцидента и работата по него продължава. Единственото, което служителите на реда, разкриха по темата е, че нито прострелялият се гостенин, нито жената, с която се е карал имат минали, криминални прояви.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още