„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Бездомно момче бие и напада деца за пари!

17.04.2015 | 18:42
1433 четения
104 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За скандалния случай писаха колегите от ПИК! Те разкриха, че наскоро полицията в Монтана е задържала 19-годишно момче, което бие и ограбва деца!

Advertisement:
Advertisement:

Според очевидци, момчето не за първи път посяга на невръстни момиченца, за да им взима парите. След поредния случай на ограбено и душено дете, близки на ограбеното дете подали сигнал в полицията. Ужасната случка се разиграла в основното училище " Н.Й. Вапцаров" в Берковица. Тогава неизвестно момче причакало невръстното момиче,хванал го за гушата и започнал да я души, докато претърсва джобчетата ѝ, за да намери пари, ако има. Момиченцето обаче нямало такива и момчето я блъснало на земята и отпрашил. 

Почти седмица детето не споделяло на близките си за случилото се, но накрая признало пред родителите си, които подали сигнала в полицията. Започнало разследване, което установило, че въпросния бияч е 19-годишно момче, което няма дом и не работи. В хода на разследването станало ясно, че момчето не за първи път си позволява да бие и души деца, за да ги ограби. 

Бездомникът се казва Евгени и доста пъти е бил забелязван да обикаля около същото училище в Берковица. За сега не е ясно защо момчето е решило по този начин да изкарва прехраната си, нито къде е семейството му. От полицията обаче съобщиха, че това не е първият случай, в който се опитва да ограби дете чрез бой, като най-често жертвите му са момиченца между 8 и 10 години. 

© pik.bg
Advertisement:
104 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още