„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! 14-годишно момче преби с палка свой приятел! Прати го в болница!

28.04.2015 | 15:55
1211 четения
122 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За поредната проява на агресия между подрастващи деца научихме от информационна агенция ПИК!

Advertisement:
Advertisement:

Те писаха, че 15-годишно момче е било бито с палка по главата и тялото от свой по-малък приятел. Палката е била направена собственоръчно от 14-годишния побойник, а инцидента се е случил пред блок в центъра на град Ловеч. 

Според майката, която сигнализирала до медиите, синът ѝ е бил удрян от своя "приятел" в главата, като за известно време дори губи съзнание. Единственото, което отървало момчето да бъде още по-зверски бито от 14-годишния хлапак било, че очевидци се притекли на помощ, след като видели какво се случва и, че момчето лежи в безсъзнание. 

На мястото веднага е била повикана линейка. 15-годишният е бил прегледан от лекари-специалисти, които установили, че то няма сериозни наранявания, но е изпаднало в стрес и не желае да говори с никого. 

Майката на битото момче разкри, че е подала жалба в прокуратурата, но твърди, че не е получила съдействие от полицията. Те ѝ обяснили, че побойникът е добре познат на Детска педагогическа стая, но понеже е малолетен срещу него няма как да бъде повдигнато обвинение и той да бъде съден. Притеснената майка обаче се зарече, че няма да остави нещата така, защото биячът по този начин се чувства недосегаем, понеже не може да бъде наказан по никакъв начин и ще продължава да тероризира останалите деца.  

 
© pik.bg
Advertisement:
122 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още