„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! Фотограф изнасили студентка след фотосесия!

23.04.2015 | 17:34
4749 четения
135 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Advertisement:

Те писаха, че потресаваща случка е разтърсила наскоро Московския технически университет в Русия. Именно там 19-годишна студентка, много красива, се съгласила да заснеме еротична фотосесия по бельо с професионален фотограф. Причината била, че нямала големи финансови възможности и искала да заработи малко допълнителни пари, като разреши на фотографа да снима перфектните ѝ форми, но не гола. 

След това обаче девойката подала жалба в полицията, че е била изнасилена от фотографа. Пред властите тя обяснила, че след като приключила фотосесията, 46-годишният мъж започнал да я кара да му сяда по краката, в скута и понечил да я опипва. Когато тя се развикала за помощ обаче, мъжът я зашлевил, а след това я насилил против волята ѝ. 

Според хора от гилдията на фотографа Олег Шаталов, това не е първият случай, в който мъжът посяга на невръстни девойки след фотосесии. Той обаче предпочитал да се занимава с малко по-развратни момичета, които не държат на целомъдрието си. 

След подадената жалба, фотографът Олег е бил арестуван и задържан от полицията в Москва. Пред тях той си е признал вината и, че е насилил 19-годишната студентка Яна. Ако Шаталов бъде осъден и обвинен в извършен полов акт с девойката против нейната воля, Олег го грози затвор до 6 години. 

© БЛИЦ
Advertisement:
135 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още