„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Мъж запали жена нарочно насред гробище!

27.04.2015 | 18:30
1356 четения
150 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Advertisement:

Те писаха, че на 25 април тази година, мъж е проявил особена форма на агресия и е нападнал възрастна жена. Всъщност, щеше да бъде по-приемливо мъжът само да беше посегнал на жената с 1-2 шамара, но в случая говорим за нещо доста по-жестоко и направо нечовешко. 

54-годишната жена, която е станала жертва на садиста била около гроба на свой близък в Кюстендилския гробищен парк. Тогава обаче към нея приближил неизвестен мъж, който я полял с бензин и я запалил, без никаква видима причина. Единственото, което успяло да спаси жената да изгори жива като факла бил фактът, че в гробището имало още хора, които почиствали и отдавали почит на починалите си близки и роднини. Те се хвърлили веднага да спасяват запалената жена, а в суматохата мъжът успял да избяга. 

Жената е била закарана по спешност в "Пирогов" с 25 % изгаряния по тялото. Лекарите са коментирали, че има опасност за живота ѝ, тъй като изгарянията са по цялото ѝ тяло. Въпреки болезнените рани обаче възрастната жена все пак е успяла да обясни на полицията какво се е случило, а те издирват извършителя на жестокото деяние по описание. Когато той бъде намерен срещу него ще бъде повдигнато обвинение за опит за умишлено убийство. 

За сега обаче не е ясно какъв е бил мотивът на мъжа да запали 54-годишната жена. 

© skandalno.net
Advertisement:
150 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още