„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Баща УБИЛ, РАЗЧЛЕНИЛ и СГОТВИЛ 4-годишната си дъщеря!

05.05.2015 | 10:29
6642 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли някой някога е чувал за подобен случай на такава жестокост над дете, коментираха колегите от ПИК!

Advertisement:
Advertisement:

Гръцките власти разкриха едно от най-зверските убийства, и то на дете, случили се у нас! Изясняването на убийството на малката Ани Борисова буквално потресе гръцките власти. Именно с тяхна помощ се установи, че бащата на 4-годишното момиченце е нейният убиец. За такава жестокост, проявена към дете обаче, едва ли някой е чувал до сега.

Разследващите случая полицаи разкриха, че несъвпадащите показания, дадени от майката и бащата на убитото момиченце предизвикали съмнение и за това са изискали случая да се разследва по-обстойно. В хода на разследването обаче те установили, че именно бащата на Ани я е убил, след това разчленил, а накрая я СГОТВИЛ с други продукти, за да не привлича внимание. Част от останките на Ани криминалистите установили, че са били изхвърлени в кофа за боклук, а останалата част от "манджата" е била изсипана в тоалетната на дома му. Именно там изследователите открили и петна от кръв, които съвпадат с ДНК-то на убитата Ани. 

Според бащата- Станислав Бакърджиев, той не е убил детето, а го е намерил мъртво на дивана в дома си, в локва кръв, след което решил да го разчлени и сготви, за да не разбере майката за случилото се, която била извън България в този момент. Несъвпадението на нейните показания и тези на бащата обаче навели криминалистите на мисълта, че има нещо гнило в историята, че детето е изчезнало и започнали малко по малко да разплитат случая. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още