„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Куриоз! Жена преби бившия си мъж на публично място! Вижте още!

30.04.2015 | 14:36
5630 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За скандала, който се разразил пред жилищен блок научихме от struma.bg!

Advertisement:
Advertisement:

Колегите писаха, че видинчанин е станал жертва на домашно насилие, след като побеснялата му бивша съпруга си е изтървала нервите и го е натупала. И то на публично място. 

Случката се разиграла на етажна площадка пред жилището на пострадалия мъж с инициали И.П. Жената дошла да вземе детето им, но вместо това се изпокарала с бившия си съпруг заради багажа на детето. Явно побеснялата жена започнала да удря с шамари екссъпруга си, докато едновременно го ругае с доста цинични думи, пред детето. А накрая го заплашила, че ще го запали и ще го прати при майка му, която явно е починала. 

Веднага след разправията мъжът отишъл до близката болница, от където му извадили медицинско, а после се оплакал и в полицията, че е бил набит от въпросната жена- В.К. Съдът разпоредил побойната дама да плати на И.П. обезщетение с размер на 200 лева. Освен това тя ще трябва да посещава и специална програма за хора, които са упражнили физическо насилие и не умеят да контролират гнева си. В.К. също така има забрана да приближава потърпевшия на по-малко от 100 метра, а ако наруши тази забрана съдът я е предупредил, че ще я арестуват и тя ще бъде отново съдене, като този път наказанието ѝ ще е доста по-голямо. 

© struma.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още