„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Кървав екшън! Двама пребиха мъж до смърт край Пловдив!

07.05.2015 | 12:15
6104 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За поредния кървав, екшън разиграл се край Пловдив научихме от ПИК!

Advertisement:
Advertisement:

Те писаха, че мъж от село Малък Чардак, област Пловдив, е бил открит мъртъв, след като му е бил нанесен жесток побой от двама негови съселяни. Тази информация бе съобщена от кметицата на селото- Дафина Христова. От думите на г-жа Христова стана ясно, че извършителите на ужасното деяние са двама братя от село Крумово. Те причакали жертвата- Рангел Терзийски и му нанесли множество жестоки удари, вследствие на които жертвата издъхва. 

Тялото на убития е било намерено пред дома му от негов съсед. Именно той сигнализирал на тел.112 между 23 и 24 часа на 6 май 2015 година. На мястото веднага е бил изпратен патрул от РУП-с.Труд. С тях е пристигнал и екип на Спешна помощ, които констатирали, че мъжът е издъхнал и отнесли трупа за аутопсия. 

Огледът на тялото на загиналия е установил, че той е има множество наранявания по цялото тяло, като няколко от тях са предизвикали леталния край на Терзийски. По случая е образувано досъдебно производство, а двамата извършителя на жестокото убийство са били задържани. 

От РУП-с.Труд разкриват, че по случая се води следствие, което да разкрие какви са били мотивите на двамата братя да пребият до смърт съселянина си. Те ще останат в ареста, докато се изясни случая, а данните от разследването ще бъдат предадени на Окръжната прокуратура в Пловдив. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още