„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Фермер нападна и спука ребро на селски кмет! Вижте още!

20.04.2015 | 18:49
1425 четения
144 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Скандалният инцидент е станал отдавна, но до сега е пазен в тайна, за да не се създава излишно напрежение. Прокуратурата също не е била сезирана за случая. 

Advertisement:
Advertisement:

Скандалът се разразил в село Голямо Пещене, а потърпевшият е бил настоящия кмет на селото- Тодор Тодоров,  който е избиран от листата на ГЕРБ. Той е бил нападнат от племенника на бившия кмет на селото Венцислав Ангелов- Цветан. До жестоката разправия се стигнало, след като в селото пристигнала комисия, която трябва да огледа разплодник за животни, който е собственост на държавата, но се стопанисва от Цветан Ангелов- земеделски производител. 

Истински скандал обаче се разразил, когато комисията помолила фермера да ги заведе до обора, а той избухнал жестоко. Настоящия кмет- Тодоров, се опитал да успокои Ангелов, но вместо да се разберат, се стигнало до саморазправа. Ангелов ударил жестоко с юмрук в гърдите Тодор Тодоров. По-късно кметът потърсил помощ в болница, след като изпитал неразположение, а рентгеновите снимки, които са му били направени, установили, че той има спукано ребро и вероятно увреден далак. 

Скоро областната управителка на Враца ще коментира публично случая и ще даде специална пресконференция. Според местни жители на селото, Ангелов не за първи път се замесва в подобни скандали. До сега обаче не се е стигало толкова далеч, предадоха колегите от ПИК. 

© pik.bg
Advertisement:
144 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още