„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Златка Райкова и Георги станаха жертва на психопат! Стигна се до полиция!

09.03.2015 | 21:37
1707 четения
170 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колегите от HotArena.net разкриха, че Златка Райкова и приятелят ѝ- Георги Валентинов са станали жертва на извратен психопат!

Advertisement:
Advertisement:

Оказа се, че неизвестен мъж е направил фалшив профил от името на ММА боецът Георги Валентинов. Той е дублирал всички снимки от профила на Георги, а профила му служи, за да изпраща мръснишки съобщения на невръстни девойки, с които ги приканва да му пращат голи снимки, да се видят на живо и прочие. 

Самият Георги разкри, че отдавна е забелязал фалшивият профил, но тогава не му е обърнал внимание. Докато нещата не загрубели обаче. Читателка на горещата арена изпратила снимки до редакционната им поща, на която показва част от мръснишките съобщения, които уж Валентинов ѝ изпратил. Всъщност обаче се оказа, че гаджето на Злати няма нищо общо и за това двойката се е принудила да се обърне към полицията, тъй като във въпросните съобщения фалшивият Георги изпращал свои голи снимки, но без да снимка лицето си, на невръстните девойки и ги приканвал да се видят на живо, за да се "опознаят". 

Заради тази скандална история истинският Георги и Златка се принудили да оповестят публично, че всъщност Георги няма нищо общо с този перверзен психопат и опитите му да вкара в леглото си неопитни момичета. Двойката сподели, че Валентинов няма нищо общо с ужасната история и всъщност всичко е измама, която предстои да се разследва от полицията. 

© hotarena.net
Advertisement:
170 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още