„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте новите разкрития по случая с арестуваната Жана Бергендорф!

13.07.2015 | 11:50
2949 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Лично адвокатът на певицата- Стефан Атанасов, бе поканен в студиото на Милен Цветков, за да коментира какво точно се е случило в деня, в който журналисти заснеха как полицията отвежда Жана Бергендорф.

Advertisement:
Advertisement:

Самият адвокат Атанасов по едно време се оплете сам в собствените си лъжи, тъй като Цветков му задаваше почти през цялото време едни и същи въпроси, за да изкопчи истината. В ефир, Атанасов разкри, че всъщност клиентката му не е била арестувана, а просто отведена до лечебно заведение, намиращо се в близост до Първо Районно управление на полицията в София, за да бъде прегледана, а след това и до самото районно, за да ѝ бъдат взети показания. Според адвокатът, по време на прегледа в болницата, е било констатирано, че Жана има множество контузни рани, хематоми и дори е била в комоцио.

Що се отнася до въпроса с наркотиците, Стефан Атанасов лаконично отбягваше въпроса и сменяше темата, а когато бе запитан, кой в крайна сметка е подал сигнала до полицията, адвокатът единия път каза- притеснени съседи, а вторият път- близки роднини на Бергендорф. Коя е истината, за сега не е много ясно. Щом адвокатът на певицата, обаче упорито избягва въпроса, дали Жана е употребявала забранени субстанции редовно, както писаха медиите, може и да има нещо вярно, коментираха колегите от Razkritia.com.

Иначе защо да крият истината от любопитните фенове на поп изпълнителката?!

 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още