„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Върхът на абсурда! Благо ще прави Есмер чалга певица!

17.08.2015 | 13:27
7757 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеизвестно е, че Благо Джийзъса, напоследък по-известен като Благо Колозеума, обича много да бройка разни манекенки, плеймейтки и фолк певици. Никой, обаче не подозираше, че самият той ще иска да направи и бъдещата си жена именно фолк певица, след като знае каква слава се носи на певиците от този музикален жанр. Той, обаче съвсем сериозно се замислял и даже вече бил започнал да търси връзки, чрез които да направи пробива на Есмер на музикалната сцена по-лесен, предадоха колегите от Razkritia.com.

Advertisement:
Advertisement:

Според информаторите ни, Благо смятал, че Есмер има всичко необходимо, за да стане фолк певица- изкуствени импланти в бюста, обемни устни, изключително слабо и стегнато тяло, умения да танцува перфектно и привлекателен външен вид. А с познатите, които има Джийзъса в поп-фолк средите едва ли ще му е трудно да помоли някоя фолк певица да подаде ръка на Омерова, за да пробие в "лекия" жанр. За сега не е ясно дали Есмер категорично е взела решението да става певица. Всички знаем, обаче, че тя приема всяко предложение на своя любим, за да му угоди и като нищо би станала фолк певица. А родните виртуалци, малко след като разбраха клюката, че Есмер може да става чалга певица, предложиха рускинята да направи дебютното си парче в дует с Лияна.

Защо с нея ли? Защото именно тя имаше около 6-месечна афера с Благо, докато Христина беше бременна с второто им дете.. Иронично, нали? 

 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още