„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Валери ляга под ножа! Ще заличава следите от Николета по тялото си!

27.03.2015 | 18:32
2283 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В последно време Николета Лозанова и Валери Божинов успяха да станат отново една от най-одумваните двойки в медиите и родния хайлайф. Причината за това е скандалната новината, потвърдена официално и от двамата, че ще се развеждат. 

Advertisement:
Advertisement:

Както е известно вече, много скоро Валери и Николета ще прекратят съвместното си съжителство и брака си официално и окончателно. До сега родните жълти медии изписаха какви ли не измислени истории и причини, заради които двойката се разделя. Наскоро обаче самият Валери сподели, че бракът му ще приключи, защото вече не обича жената до себе си. Дали това е истината обаче, за сега няма как да коментираме. 

Освен всички други разкрития за брака и развода около Божинови, наскоро се появи информация, че Валери категорично е решил да премахне белезите си, оставени по тялото му от Лозанова. Става въпрос за татуировките, които двойката си направи в знак на вечна любов, когато се роди дъщеричката им Никол. За съжаление и на двамата обаче любовта им далеч не се оказа вечна и приключи само за три години. 

Колегите от Skandalno.net писаха, че Валери е решил да си изрисува нещо точно на мястото, където си татуира инициалите на Николета преди време, само и само да ги заличи. Ако все пак не се реши да коригира татуировката щял да се подложи на много скъпоструваща процедура, която да заличи завинаги инициалите на бъдещата му бивша съпруга. До колко това ще се случи обаче, предстои да видим. 

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още