„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Станка Златева с репродуктивни проблеми! Отказва се от спорта, за да роди!

29.06.2015 | 16:01
3830 четения
74 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За ужаса, през който преминава една от най-добрите спортистки у нас- Станка Златева, научихме от kliuki.bg. 

Advertisement:
Advertisement:

Именно те писаха, че съвсем наскоро Станка е разбрала, че може да остане без поколение завинаги, ако не намали спорта и безразборното хранене. Това станало ясно, след като Златева посетила личния си гинеколог. Той установил, че строгият спортен и хранителен режим който спазва Станка е навредил на организмът ѝ и тя много скоро може до такава степен да се увреди, че да няма възможност да роди за в бъдеще. 

За сега лекарите не са обявили на Станка официално, че е ялова, което значи, че при строго спазване на определени правила тя ще има възможността един ден да забременее и износи едно здраво бебенце. Дългите години вдигане на тежести и упражняване на типично мъжки спорт, обаче, са успели малко да увредят организма ѝ, което е довело до заплахата, че може да остане без деца. 

В същото време злите езици не спират да съскат и коментират, че Златка и без това нямала гадже последните години, за какво ѝ било едно бебе?! Самата сребърната медалистка от последната Олимпиада, обаче никога не е крила, че иска един ден да създаде истинско семейство и да има дечица, но напоследък не ѝ остава време, за да излиза по срещи. 

А всички знаем, че мъжете не валят от небето и, за да имаш гадже трябва да си потърсиш такова..

© kliuki.bg
Advertisement:
74 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още