„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Цеца изригна и създаде напрежение! Обяви, че Преслава и Галена не могат да пеят!

05.08.2015 | 12:28
4284 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

След като доскоро се тиражираше из родната преса, че Цеца Величкович ще пее на една сцена с Преслава и Галена, то това се оказа само една мечта на родните чалгаджийки, която явно няма да се осъществи.

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от HotArena.net писаха, че първоначално, обявената информация бе, че Преслава и Галена ще пеят заедно с Цеца на една сцена, и то в продължение на един цял час. По-късно, обаче стана ясно, че самата Величкович е обявила, че няма как да пее на една сцена с Преслава и Галена, защото и двете певици не можели да пеят. Ама изобщо.

Звездата от Сърбия стигнала до това заключение, след като прослушала няколко записа на Преслава и Галена, а след това видяла и няколко техни клипа от клубни участия на скоро. Именно чрез тях певицата установила, че двете фолкаджийки не могат да пеят на живо, а само на плейбек. А освен това не работели и с оркестър, което ще e голям проблем за съвместната им работа със сръбкинята. За това Цеца категорично им отказала да излезе на една сцена с тях.

До колко Цеца Величкович е използвала именно тези аргументи, за да откаже на Петя и Галя да пеят с нея на една сцена, за сега не е 100 % потвърдено. Явно, обаче има нещо вярно в думите на информаторите ни, защото до сега нито Преслава, нито Галена са опровергали писаното в пресата и не са разкрили, дали Величкович наистина им е отказала съвместно участие.

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още