„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Справедливостта възтържествува! Алисия и Валери се събраха?!

27.05.2015 | 10:08
2907 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Алисия дълго време бе една от най-коментираните личност у нас, заради скандалните си отношения с Валери Божинов и Николета Лозанова. За никой не е тайна, че преди време Ася мина буквално през ада, след като бащата на детето ѝ я заряза и хукна по петите на Николета. Още тогава, обаче Алисия коментира, че ѝ е много тежко, но не желае да съди никого, защото има висша сила, която ще върне всичко на всеки. 

Advertisement:
Advertisement:

И явно това време дойде, коментираха колегите от kliuki.bg.

Според информацията, която информаторите ни твърдят, че са научили от близки до певицата, Алисия е повече от щастлива, защото след раздялата на Валери и Николета, тя и Божинов са се преоткрили и са изключително щастливи от този факт. Алисия коментирала, че е най-доволна от факта, че синът ѝ вече прекарва цялото си време с баща си. Нещо, което докато беше с Николета, бе мираж за малкия Валерко. Сега, обаче двамата прекарвали изключително много време заедно, а Валери и Алисия затоплили отношенията си до там, че се замисляли дори да се съберат в най-скоро време. 

Със сигурност това няма да се хареса на Николета Лозанова, която в продължение на години злобееше срещу Алисия и ѝ навираше щастието си с Валери в очите, за да ѝ е още по-тежко. В крайна сметка, обаче злобата, която проявяваше тогава ѝ се върна и сега не Алисия, а тя е натираната съпруга. Нещо, което едва ли е очаквала да се случи, и то по нейна вина. 

© kliuki.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още