„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Скандално! Шофьорът на Преслава убил мъж преди време, но се скрил! Вижте още!

01.05.2015 | 16:35
1511 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За скандалния случай научихме от Skandalno.net!

Advertisement:
Advertisement:

Те писаха, че шофьорът, който преди време прегази 84-годишния дядо Петко Петков, е именно шофьорът и охрана на Преслава! Припомняме, че същият шофьор през декември 2014 година прегази дядото на пешеходна пътека в Града на тепетата. Инцидентът се случи на бул. "Хр. Ботев", след като Иван Саравски не видял преминаващия през пътното платно старец, а след това избягал от местопроизшествието и се скрил. 

Малко по-късно мъжът изпратил свой близък роднина- баджанак му Борислав, да отиде в полицията и да признае за инцидента и, че той е блъснал дядото, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, защото негов познат полицай така го посъветвал. Причината Борислав да се съгласи обаче била всъщност, че въпросния полицай е участвал в схема за укриване на тежки престъпления, а Борислав е бил с чисто криминално минало, за разлика от истинския извършител- Саравски. Когато баджанакът на Иван разбрал, че може да лежи в затвора обаче, защото е причинил смърт на пътя, размислил и направил самопризнания, а Саравски бил арестуван, заедно с няколко служителя на КАТ-Пловдив.

Ако съдим по профила на Иван във Фейсбук, той определено е доста близък с фолк певицата Преслава. Двамата имат доста общи снимки, а близки до фолк дивата коментирали, че именно той я разкарва по концерти и участия в България и чужбина. 

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още