„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Скандално! Полицаи арестуваха Жана Бергендорф, заради притежание на забранени вещества!

08.07.2015 | 17:04
1877 четения
100 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Поп певицата Жана Бергендорф бе задържана от полицията за срок от 24 часа, след като полицаи установиха, че в дома ѝ има голямо количество "леки" опиати- канабис. 

Advertisement:
Advertisement:

Целият скандал тръгнал от съседите на Жана, които повикали полиция, притеснени, че нещо ще се случи в дома на Бергендорф. Според съседите, от дома на певицата се чували страшни викове и крясъци. Те се притеснили, че може да се случи нещо много лошо и повикали полиция, която по време на проверката установила и, че в дома на Жана има голямо количество все още забранени от закона вещества. 

Жана е била отведена от полицаите до болница, в която да ѝ бъдат направени специални изследвания, които да установят, дали наистина в кръвта на певицата е имало забранени субстанции. Малко по-късно любопитни журналисти успяха да заснемат и мъжът, с който се е карала Жана, когато съседите ѝ повикали полиция. Предполага се, че това е бившият ѝ мъж, с който певицата от край време води битка за правата на малкия Леон. 

Из медийното пространство се появи и информация, че когато полицаите са арестували Бергендорф, по лицето ѝ е имало следи от насилие. Това, обаче за сега не е потвърдено. Нито какво са отчели резултатите от кръвните проби на певицата и неизвестния мъж, с който се е карала. Знае се само, че адвокатът на Жана не е бил допуснат да разговаря с нея, а самата изпълнителка отказа всякакъв коментар по темата, предадоха колегите от Razkritia.com. 

© razkritia.com
Advertisement:
100 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още