„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Симона се изпокара с майка си! Вдига сватба със Симеон!

07.02.2015 | 17:14
3872 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Глория бясна! Симона и Симеон ще се женят?!

В ново амплоа предстои да видим, съвсем скоро, при това, поп-фолк иконата Глория. Не, ветеранката няма да снима различен клип, нито ще променя визията си. Всъщност, новото амплоа на Гло изобщо не е въпрос на неин, личен избор, а на желанието на щерка и, Симона!

Едва навършилата пълнолетие, Мони смяна да направи майка си тъща, разкрива ексклузивно kliuki.bg! Намеренията на щерка и, обаче никак не се нравели на Глория, която настръхнала, като разбрала за намеренията и! Всъщност, певицата била поставена пред свършен факт, понеже Симона вече стяга сватбата! Събитието ще се състои до края на годината или поне това са намеренията на младото момиче!

Advertisement:
Advertisement:

Години наред, Гло внасяла крупни суми, в банкова сметка, за щерка си. Очаквало се, след като стане на 18 и има право да разполага със средствата, Мони да ги инвестира в бъдещето си. Девойчето, обаче решило да вложи крупната сума в сватба! Според Гло, идеята била повече от лоша. Изпълнителката, от край време е против ранните бракове, заради собственият си, доста горчив опит. Тя се взе с бащата на Симона, на много крехка възраст, а семейният им живот приключи доста бързо.

Именно поради тази причина, Глория била много против толкова ранно обвързване на щерка си. Примата на родният поп-фолк много харесва кандидат зет си, Симеон, но това никак не променя мнението и, че идеалната възраст за брак е между 25 и 30 години, а Мони и Мони са много далеч от нея.

Е, Симона, явно няма намерение да се вслушва в съветите на майка си, защото планира сватбата си с пълна сила. Тя нямала търпение да заживее с любимият си, като истинско семейство. Двамата все още нямат дори собствени доходи, но Загорова била сигурна, че скоро това ще се промени, тъй като я чака светло, музикално бъдеще!

© kliuki.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още