„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! Анджелина и Брад Пит ще се развеждат?!

25.06.2015 | 14:35
1734 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колегите от HotArena.net разкриха, че една от най-харесваните и обичани светски двойки ще се развежда! 

Advertisement:
Advertisement:

Според информацията, която се тиражира из медиите, на Брад Пит му е писнало от контрола на Анджелина и напоследък двамата хич не се разбирали. Проблемът бил, че в началото на Брад му харесвало как Анджелина обича да контролира нещата и се грижила за всичко. С времето, обаче, Анджелина започнала все повече и повече да налага контрола си върху Брад Пит, а ревността ѝ направо го вбесявала. 

Приятели на звездното семейство коментирали още за жълтите медии, че последно време Брад трудно издържал на трудния характер на Анджелина и властния ѝ характер. Жената обичала да контролира както работата, така и мъжа си. И за това, само месеци, след като официално сключиха брак, Брад нямал търпение вече да се разведе. Говори се дори, че вече е подал и молба за развод след консултация с адвокат. 

За сега двойката не е потвърдила официално дали наистина ще се развеждат, или не. И да е вярна клюката, обаче, че бракът на Анджелина и Брад върви към разпад, потвърждението на двойката ще дойде доста по-късно, тъй като предстои съвсем скоро семейство Пит да представят свой общ филм. А, ако холивудската двойка все пак се разведе официално, то ще се наложи да решат и какво ще правят с попечителството над 6-те си деца и натрупаното до момента състояние от милиони долари. 

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още