„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Сензация! Валери Божинов показа новата си любов! Вижте!

03.06.2015 | 14:12
3100 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Валери Божинов определено не си губи времето! Футболиста успя да се раздели със съпругата си, плеймейтката Николета Лозанова съвсем наскоро. По всичко, обаче изглежда, че Божинов не си седи вкъщи да ближе рани и да лекува разбито сърце, защото за отрицателно време той успя да намери заместничка на Николета!

Advertisement:
Advertisement:

Да, точно така! Валери Божинов отново е влюбен, разкриват ексклузивно от сайта razkritia.com! Футболиста сам се похвалил пред приятели, че отново се носи на крилете на любовта. Този път, обаче възлюбената на Валери не е поредната светска персона. Явно, Божинов си е взел поука от предишните си връзки и новата жена до него е безкрайно неизвестна в публичното пространство. Е, поне за сега...

Според източници близки до Валери, възлюбената му е българка, брюнетка и е била силно очарована от футболните умения на Божинов. Това е всичко, което се знае за нея, защото футболиста пазел всякакви други подробности около новата си изгора в пълна тайна. В приятелският кръг на Валери, обаче се шушукало, че новата му не е с него само заради чар и футболен талант, а и заради дебелите банкови сметки, на които футболиста се радва. Изглежда, че той няма нищо против да харчи пари по прясната с любима, защото пред най-близките си Божинов споменал, че с девойчето вече са ходили на обща ваканция – отскочили за кратко до вечният град Рим. Дали новата приятелка на Валери ще успее да направи това, което нито Алисия, нито Николета успяха, въпреки че му родиха деца, а именно – да го укроти или това ще се окаже поредната мимолетна тръпка на футболиста, предстои да разберем!

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още