„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Сензация! Преслава и Бирмата се събраха! Няма да повярвате заради кого!

12.02.2015 | 21:47
2745 четения
227 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Според източници на HotArena.net именно Азис се е нагърбил с отговорността да сдобри фолк певицата Преслава и уж бившият ѝ приятел- Георги Станоев, по прякор Бирмата. 

Advertisement:
Advertisement:

След като Преслава се разплака пред Азис в предаването на Николета Лозанова- "Папараци", Азис решил, че двама човека, които се обичат, като Преслава и Жоро, не бива да бъдат разделени и организирал среща, на която да ги сдобри. Оказа се, че Азис познава много добре и Петя, и Георги, а според мнението на техни общи приятели било грехота двамата да бъдат разделени. И за това Азис предприел мерки. 

От информаторите научихме, че лично Василка е организирала срещата, като се е обадил и на двамата, за да ги покани на общо кафе. Първи на уговореното място пристигнал Бирмата, който очевидно доста се е вълнувал за срещата, тъй като в бързината да се види с Преслава и е паркирал новото си супер скъпо возило - "Ферари", на място за инвалиди. Малко след него се появила и Преслава, придружена от Азис. Тримата останали в заведението малко повече от час, след което Бирмата си тръгнал, оставяйки Преслава и Азис да обсъдят клюките и най-важните моменти от съвместната им среща. 

Какво точно са коментирали и дали са се сдобрили, за сега не е обявено официално, но според запознати, Преслава и Бирмата вече са заедно, въпреки че отричат пред медиите. 

© hotarena.net
Advertisement:
227 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още