„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Сензация! Бившият на Кобилкина разкри истинската причина да се разведат!

24.08.2015 | 12:24
9090 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Както вече стана ясно, най-известната сексоложка у нас и дългогодишният ѝ съпруг слагат край на брака си и ще се развеждат.

Advertisement:
Advertisement:

По темата се спекулираше много, тъй като все пак Наталия учи последователките и почитателки си как да запазят мъжа до себе си, как да го задоволяват, как да бъдат успешни и прочие, а тя самата не успя да задържи съпруга си до нея и в крайна сметка се стигна до развод. И, за да не ѝ задават много въпроси постоянно, самата Наталия разкри в едно ексклузивно интервю за Нова ТВ, каква точно е причината да се разведе с Делчо Добрев.

В интервюто Наталия разказа, че няма лоши чувства между тях, нито трети човек, който да е повлиял на връзката и брака между семейството. Просто двамата гледали в различни посоки за развитие на живота си. Делчо, обаче разкри пред друга медия, че всъщност нещата не са точно както Кобилкина ги е казала, а малко по-различни.

Добрев обясни, че наистина се развеждат само с добри чувства, и дори още се обичат, но с времето отношенията им са се превърнали в приятелски и са започнали да гледат на себе си по-скоро като на брат и сестра, отколкото като на съпрузи, писаха колегите от Razkritia.com. Бившият на сексоложката коментира, че категорично не е верен слухът, че се развеждат, защото Наталия не е искала да му роди дете, но не отрече категорично, че между тях е имало и намесен трети човек. А това навежда на мисълта, че някой е стъпил накриво..

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още