„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Съсипаха го това дете! Валерко страда за Ники Михайлов! Алисия не ще ѝ да чуе за него!

11.06.2015 | 10:29
1964 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Определено Валери Божинов- младши има доста трудно детство. Първо страдаше по липсата на внимание от страна на баща си- Валери Божинов, който бе твърде зает да демонстрира щастие с Николета Лозанова и Никол Божинова. Сега, пък, страда по батко си Ники Михайлов, който не много отдавна се раздели с майката на детето- Алисия. 

Advertisement:
Advertisement:

За никой не е тайна, че Валерко и Михайлов бяха изключително близки. Футболиста се грижеше за сина на Алисия, като за свой син и го възпитаваше като такъв. Откакто Михайлов и Алисия са разделени, обаче, малкият Божинов е посърнал, защото майка му не дава да се среща с Михайлов. Всеизвестно е, че Валерко и Ники редовно ритаха заедно, а футболистът го учеше на разни техники, за да стане добър футболист след време, каквато е мечтата на Валерко. След раздялата на Ася и Михайлов, обаче, първокласникът няма с кого да рита, тъй като майка му постоянно го лъжела, че Ники има много работа в Турция и не може да се срещнат сега, а баща му е отново по работа в чужбина. 

Колегите от Skandalno.net коментираха, че според техни източници, Алисия умишлено държи Валерко на страна от батко си Ники, защото не иска да се вижда тя самата с него, особено след като стана ясно, че футболиста май е прежалил вече бившата си и има нова изгора. Дали това е така, обаче, за сега няма как да коментираме със сигурност. 

 
© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още