„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Сашка Васева направи сензационно признание, че очаква третото си дете!

26.03.2015 | 17:26
2339 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

"Българската Мадона", както още наричат фолк певицата Сашка Васева, направи сензационно признание в социалната мрежа!

Advertisement:
Advertisement:

По повод клюките, които последно време се пишат за певицата, че тя и мъжът ѝ се развеждат, Сашка реши да внесе яснота по въпроса и да разкрие каква е истината всъщност. Тя избесня на стената си в социалната мрежа Фейсбук, където коментира, че в семейството ѝ няма никакви проблеми на този етап и със съпруга ѝ се разбират прекрасно. Дори повече. Явно отношенията между нея и мъжа ѝ не само са добри, ами даже нещо повече, тъй като самата Васева разкри, че много скоро ще стане майка за трети път. 

Фолк певицата сподели, че никога не се е замисляла да подава молба за развод. Нито тя, нито съпругът ѝ, а въпросния Георги, който медиите определиха като неин любовник певицата твърди, че  даже не познава. Да, тя разкри, че наистина е бременна, но от съпруга си, с който се разбират прекрасно и са страшно щастливи от факта, че отново ще станат родители.

 

По повод другото обвинение, което отправиха към Васева, че пее пред прекалили с опиатите и пияни младежи, ветеранката на поп-фолк музиката коментира, че тя не избира публиката си, пред която да пее и за нея няма значение какви са хората, които я харесват. Самата Сашка Васева сподели, че не дели хората по цвят на кожата, етнос, ориентация и прочие, защото е професионалист и няма право да съди който и да било, за каквото и да било, писаха колегите от Razkritia.com. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още