„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Полицаи арестуваха Михаела Филева и Били Хлапето след рутинна проверка?!

18.08.2015 | 15:29
6685 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Съвсем наскоро родните медии разпространиха новината, че Били Хлапето и Михаела Филева са били арестувани на влизане в морската ни столица- Варна.

Advertisement:
Advertisement:

Двамата изпълнители са пътували в автомобил на марката "Мерцедес". В Слънчев бряг, обаче, са били спрени за проверка от полицаи, които по-късно ги арестували и отвели в районното, където ги държали над 4 часа. Каква е била причината, обаче?

На пук на всички, които веднага изкараха Били и Михаела наркомани, престъпници и какви ли не, се оказа, че всъщност изпълнителите от "Монте Мюзик" не са извършили нищо нередно, за да ги задържат, а просто е станала грешка. В хода на рутинната проверка, униформените установили, че автомобилът, с който пътуват Били и Михаела, е бил замесен в кражби на коли. Просто същият автомобил, със същият регистрационен номер е бил засичан като участник в кражби на луксозни коли, като хората, които са били в него е трябвало само да наблюдават за идващи полицаи или други възпрепятстващи кражбата на дадения автомобил обстоятелства. След като Били и Миха са били разпитани, обаче, се установило, че всъщност Мерцедесът, който карат, е буквално клонинг на престъпния автомобил. И певците са били пуснати, но чак след дълъг 4-часов престой в районното.

От "Монте Мюзик" също коментираха случая, разкриха колегите от Razkritia.com, като са обяснили, че случаят е незначителен и не разбират, дори, защо му се дава толкова гласност.

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още