„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Отнемат детето на Жана Бергендорф! Певицата остава без родителски права?!

13.06.2015 | 11:43
3929 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Според клюките, които се носят из хайлайфа у нас, Жана Бергендорф е на път да остане без родителски права, заради поведението си. 

Advertisement:
Advertisement:

Таза скандална новина разкриха колегите от Razkritia.com. Те писаха, че датчанинът Стефан, който е и баща на малкия Леон-синът на Жана, е побеснял, след като е разбрал, че бившата му половинка отново е посегнала към забранените вещества. Самият Стефан заварил Жана да разпуска след дълъг работен ден, в дома си, не с какво да е, а с марихуана. И то, докато малкият Леон спи в другата стая. Това буквално вбесило бащата на малчугана. Чашата, обаче преляла, когато Стефан разбрал от съседи на Жана, че когато него го няма, певицата събира свои приятели в дома си, които не се задоволявали само с музика и някоя друга чашка алкохол, ами често посягали и към други вещества. Това буквално вбесило датчанинът и той взел мигновено сина им със себе си. 

Припомняме, че Жана Бергендорф спечели вторият сезон на "Х-Фактор" България, като по време на формата постоянно повтаряше как иска да вземе сина си в България, защото са ѝ го отнели, заради зависимост към забранените вещества. Тогава тя се кълнеше още, че вече от доста време е чиста и не би посегнала към опияняващите субстанции отново, за да си върне сина. Явно, обаче, напрежението и забързаното ежедневие са пречупили Бергендорф и тя отново е посегнала към тях. А това може да ѝ коства родителските права. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още