„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Официално! Крисия аут от детската "Евровизия" тази година!

13.03.2015 | 18:37
3814 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тази година малката Крисия, благодарение на която тазгодишното издание на детската "Евровизия" ще се проведе у нас, няма да участва в конкурса!

Advertisement:
Advertisement:

Продуцентът на Крисия- Слави Трифонов е решил категорично, че тази година детето-чудо няма да се състезава за 1-то място в музикалния конкурс. Причината за това е, че според него образа на детето се преекспонира и ще е добре да покаже, че има и други талантливи колкото Крисия деца. 

Безспорно Крисия Тодорова е фаворитка и любимка на цяла България. Слави обаче е на мнение, че детето не трябва да се прехвалва, за да не се възгордее прекалено и да спре да работи и да се развива. От БНТ, пък, коментирали, че имат пълно доверие на Слави относно въпроса кой ще изпрати да представи страната ни на тазгодишната детска "Евровизия". Маестрото, пък, сподели, че вече се подготвя песента, с която ще се представя страна ни в конкурса. Говори се, че на мястото на Крисия тази година ще пее другата изключително талантлива госпожица- Тереза.

Именно тя заместваше Крисия през двете седмици, в които тя отсъства от предаването. След завръщането си обаче Крисия сподели, че си е починала пълноценно и е успяла да завърши учебния срок в училище в пълно отличие, което категорично опроверга всички глупости и клюки, които се изписаха по неин адрес, че заради шоуто е занемарила учението си, писаха колегите от Razkritia.com.

 
© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още