„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Официално! Благо предложи брак на Есмер по изключителен начин! Вижте СНИМКИ!

11.06.2015 | 14:03
1458 четения
61 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Очевидно времето на Благо Георгиев като ерген приключи и той е решил окончателно да си седне на трите букви. Въпреки, че за сърцето му се бориха доста известни и неизвестни жени, явно само Есмер Омерова е успяла да плени до толкова вечния ерген, че той най-сетне се реши да ѝ предложи брак. Нещо, което Благо не направи дори за майката на децата му- Христина Витанова. 

Advertisement:
Advertisement:

Уникалното сватбено предложение бе поднесено с изключително много стил и романтика в изкуствено създадения остров в Дубай- Палмата. Там Благо подари на любимата си уникална разходка с хеликоптер, а на полосата на летището, където кацна хеликоптера, той бе поръчал да направят специален надпис на английски език, който гласи: "ESMER, MERRY ME". След това уникално предложение за брак, Благо връчи на любимата си и страхотен годежен пръстен, но отново по изключително нетипичен начин- по време на плуване с делфини, а накрая зарадва Есмер и с огромен, красив букет от орхидеи, след който танцьорката е заявила съгласието си да стане негова съпруга. 

След това уникално предложение за брак, сега всички се чудят каква ли ще бъде сватбата на Есмер и Благо, коментираха колегите от kliuki.bg. Предвид невероятното предложение за брак, което Джийзъса организира за Омерова, обаче, всички негови близки и познати са категорични, че сватбеното тържество ще бъде нещо още по-великолепно и грандиозно. 

 
© kliuki.bg
Advertisement:
61 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още